A Citromfacsaro.hu és a Könyvbarátok bemutatja:

Kreatív pályázat

és nyereményjáték


Philippe Starck egyedi tervezésű citromfacsarójának bűvöletében
Belegondoltatok már, hogy milyen volt a világ citromfacsaró nélkül?
Vad citrusfélék garázdálkodtak mindenfelé, uralmuk alá hajtották és terrorizálták az egész világot. Aztán valami megváltozott. Megérkezett a Philippe Starck citromfacsaró, és felvette a harcot a trükkös és ravasz gyümölcsökkel.
Azóta a citromfacsaró óvja az emberiséget a kegyetlen és végtelenül savanyú citromok hordáitól, őrzi a törékeny békét.
Tisztelgésképp e hősi vállalásnak játékot hirdetünk, hogy dicsőítsük a csodás eszközt, mely kiemelte az embereket a reménytelen káoszból.

Tehát pályázatot hirdetünk, melyre három kategóriában várjuk pályamunkáitokat.

1. kategória: Irodalmi pályázat
A toll hatalma segítsen a citrom hatalmának megtörésében! Olyan rövid terjedelmű prózai alkotásokat várunk, melyeknek központi eleme a citromfacsaró vagy a citromfacsarás. Egyéb formai vagy tartalmi megkötés nincs, az abszurd gondolatoknak is örülünk!
Maximális terjedelem: 5000 karakter

2. kategória: Fotó- és grafikai pályázat
Erőltesd meg a fantáziád! Mit látsz a képen? Egy citromfacsarót? Ugyan, tudsz ennél jobbat is. Olyan fotókat, grafikákat vagy néhány kockás képregényeket várunk, melyek vagy utalnak a Starck citromfacsaró – átlagosnak nem nevezhető – formájára, vagy amelyek valamilyen módon utalnak a citromfacsarásra. Szívesen vesszük a kreatív, merész ötleteket! Bármilyen technikával dolgozhattok, a lényeg, hogy el tudjátok juttatni hozzánk (hagyományos, papíralapú technikák esetén a digitalizált, szkennelt változatot kérjük természetesen).


3. kategória: Videó és animációs pályázat
Ha kreatív fantáziáid kibontakoztatásához inkább a mozgóképet választanád, akkor annak sincs semmi akadálya. Az irodalmi kiíráshoz hasonlóan itt is olyan rövid videókat, mozgóképben elmesélt sztorikat várunk, melyek központi eleme valamilyen citrusféle vagy egy citromfacsaró. Itt is kreativitásra buzdítanánk titeket, díjazzuk a merészséget, az egyedi elképzeléseket. Technikai vagy formai feltételeket nem szabunk, mobillal felvett anyagoktól komoly animációkig bármivel nevezhettek, ami megfelel a kiírás feltételeinek.
A videóanyagok maximális hossza: 1 perc

Fődíj és nyeremények:
Mindenki, aki részt vesz a játékban, és értékelhető pályamunkát küld be nekünk, már nyert!

Minden pályázó 1000 Ft értékű Saint-n-Sinner ajándékutalványt kap ajándékba!

A győzteseinknek pedig részt kínálunk a facsaró áldásaiból, minden kategória első helyezettje egy eredeti Philippe Starck citromfacsarót mondhat majd magáénak. Ezen felül a www.book.hu jóvoltából értékes könyvvásárlási utalványok is gazdára találnak játékunkban.

Minden kategóriában:
1. díj: 1 db Philippe Starck Citromfacsaró és 1 db 2500 Ft értékű könyvutalvány*
2. díj: 1 db 1500 Ft értékű könyvutalvány*
3. díj: 1 db 1000 Ft értékű könyvutalvány*
* a felajánlott könyvutalványok a www.book.hu webáruházban válthatók be

Pályamunkák beküldése:
Valamennyi kategória pályamunkáit az alábbi e-mail címre várjuk:
konyvbaratok@book.hu vagy
konyvbaratinfo@gmail.com

A szavazás módja:
A beérkező műveket kipublikáljuk itt a blogon, melyekre a bejegyzések alján elhelyezett Tetszik/like gombbal lehet majd szavazni. A beérkezett szavazatok alapján hirdetjük ki a győztest decemberben. Egészen az utolsó pillanatig el lehet indulni a versenyben, de minél később nevezel, annál kevesebb ideje marad munkádnak a szavazatok begyűjtésére.

Beküldési határidő (és egyben a szavazás lezárása):
2010. december 15. 23:59
Eredményhirdetés: 2010. december 16.

A játékról friss információkat itt a blogon, a Könyvbarátok Facebook oldalán és a Philippe Starck Citromfacsaró Facebook oldalon találtok.