Végére értünk beküldött kritikáitok zsűrizésének, és örömmel jelentjük, a zsűri rendkívül lágyszívűnek mutatkozott. A legtöbb írást így a nagyérdemű kegyeire bízzuk. A formai feltételeknek nem megfelelő írások (túl rövid, túl hosszú, illetve nem konkrét könyvről szóló szösszenetek) nem versenyeznek. Ám mivel ezen művek között is akad egynéhány gyöngyszem, így a verseny végén fenntartjuk a jogot, hogy különdíjat hirdessünk.
Ennyit a technikai részletekről, és most ideje, hogy megismerkedjetek a pályaművekkel. A mai nap folyamán az összes kiválasztott írás felkerül a blogra!


Innentől pedig élnek a lájkok, szavazzatok az általatok legjobbnak ítélt alkotásra, hiszen nem babra megy a játék!
2011. július 21. déli 12 órakor lezárjuk a szavazást, és kihirdetjük, melyik könyvbarát lett az idei nyár legjobb tollú kritikusa!

 

Jó játékot és tisztességes versenyt kívánunk mindenkinek!

Emlékeztetőül:
A legtöbb lájkot begyűjtő szerzőnek egy 20.000 Ft értékű könyvvásárlási utalvány üti a markát, melyet az ajandekkonyv.hu webáruházban használhat fel!

"A pályán ne vereségből tanulj, tanulj a győzelemből, jobb híján a döntetlenből. Rosszul lehet játszani, de nem nyerni akarni nem lehet." (Esterházy Péter)